Sigerdriva.no er en nettside for hundeelskere, av hundeelskere. Her har vi en spesiell forkjærlighet for den noe uvanlige og vakre rasen mudi. Mudien er hverken spesielt vanlig her i Norge eller i hjemlandet Ungarn, men de som er heldige nok til å ha et eksemplar av rasen kan skrive under på hvor god den er å ha. Særlig aktive og mosjonsglade mennesker – som i tillegg setter pris på en hund det er lett å oppdra – vil elske mudien.

Alt om hunder

Sjekk ut våre artikler for tips til alt som har med hundehold å gjøre. Enten du har hatt hund i årevis, eller er i ferd med å skaffe deg – og eventuelt familien – hund for første gang, har vi mange råd å dele med deg. Hunder, nærmest uansett rase, er uvurderlige dyr med evner vi mennesker ikke kan måle oss med. Takket være fenomenal luktesans kan de bistå i alt fra redningsaksjoner til minerydding og narkotikaetterforskning. Det stopper imidlertid langt ifra der.

Siden vi mennesker har et så nært forhold til disse rovpattedyrene, brukes de også til diverse formål av folk som jobber i forskjellige omsorgsyrker. Terapihunder har gjort furore mange steder, og hjulpet mangt et trengende menneske ut av depresjoner og sosial angst. Ellers er hunder ofte perfekte og nødvendige innslag i en husholdning, som både barna og voksne får store glede av. Det er mye som kan sies om menneskets beste venn, og vi håper du får glede av våre skriverier her på http://sigerdriva.no/.